Home » Menukaart

Menukaart

lunch :

Elke middag een overheerlijke lunch aan een aangenaam prijsje 

pré soiree :

Ontdek Gustu tussen 17u en 19u30, de tafel komt terug vrij om 19u30 waarna je aan de bar de avond verder kan zetten.
Een vast tasting menu incl. 2 glazen wijn pp aan de mooie prijs van 35 euro.

 

Discovery tuesday's:

Elke dinsdag vanaf 19 uur kan je aanschuiven voor een heuse ontdekkingstocht, tijdens deze menu met aangepaste dranken aan 50 euro laten we kennismaken met de gerechten die we in een latere periode op de kaart en/of menu willen plaatsen. Jouw feedback wordt verwerkt en in de mate van het mogelijke toegepast in de verdere evolutie van onze gerechten. Wil jij de ultieme foody ervaring en even restauranthouder zijn voor 1 moment, dan is discovery tuesday jouw ding. Zie, voel en proef de evolutie van een gerecht en wie weet wordt jouw gerechtje wel de volgende culinaire hit van 't stad.

 

Diner:

Elke avond vanaf 19u00 à la carte of tasting menu.

 

Snacking / fingerfood

  • Kroketjes van vol au vent en zwezerik met truffel 9
  • Kroketjes van gepekelde kip & spinazie 7
  • Kroketjes van rode biet en geitenkaas 7
  • Pa con verrat (Makreel) 9
  • Pa con espinacs (spinazie) 4,80
  • Barreja de verdures (groentenmix)  4
  • Pa de romani (rozemarijnbrood) 4

 

Soep

  • Gevogeltevelouté met champignon en gerookte ossentong 6
  • Thaise pompoencrème met hazelnoot en kokosmelk 6

Tapas vlees

  • Paté tradicional  7
  • Paté del xef (truffelpaté) 8
  • Paté amb poma i roquefort (appel & roquefort) 8
  • Guatlla i xocolata (kwartel & chocolade) 11
  • Llengua de bou amb madeira (ossentong) 13
  • Cops de conill salvatge ( wild konijn soezen) 9
  • Pollastre manera romana (kip op romeinse wijze) 9

Tapas vis

  • Pessic (steenbolk) amb chervil 9
  • Congost (congeraal) vino tinto 11
  • Bacallà (kabeljauw) 13

Vegetarische tapas

  • Mongetes blanques amb fonoll (witte bonen en venkel) 8
  • Patata i celeriac (aardappel & knolselder) 

onze steaks

 

Chateau Gustu

“Unieke snit van Oostvlaams runderras uit geselecteerd door A. de laet”

(+/- 300 gr) 23,80

 

Spaans top runderras Rubia Gallega 

The Rubia Gallega, Galician: Rubia Galega, is a breed of cattle native to the autonomous community of Galicia in north-western Spain.

 

Picanha Rubia Gallega (+/- 250 gr) 23,60

 

entre cote Rubia Gallega (+/- 350 gr) 39,80

 

Zesrib Rubia Gallega (+/- 280 gr) 30,60

 

Cote a l’os Rubia Gallega (+/- 500 gr) 47,40

 

Saus

 

Spaanse vleesjus 

Peperroom/ cognac saus

Champignons/ sherry / portosaus

Bearnaise -klassiek

Truffel saus (+ 4)

 

Side dish

 

Gebakken witloof met sinaasappel en basilicum. 4,50

Peterseliewortel / pesto 5,40

Pont neuf van polenta en hummus 5,20

Ruccola , pesto en nootjes 4,60

Frietjes zoete aardappel / limoen / bourbonwhisky mayonaise 6,30

Klassieke frietjes / camarguezout/ verse mayonaise 6,20

 

 

Visgerecht “vis van het jaar 2020”

 

Waterzooi van wijting met gerookte kip/wulken en mosselen/ kervelolie en kasteelaardappel 23,40