Scharrelvarkens, gelukkige varkentjes. Een unieke samenwerking tussen landbouwer en restaurant. Zo bieden we U als klant het beste vlees aan met korte keten filosofie. Doordat onze varkentjes heerlijk grazen in vrije loop zijn ze niet alleen smaakvoller maar bevatten ook nog eens minder vet dan hun massa kweek soortgenoten. Onze landbouwer levert ook de biologische kippen, beide worden op het ritme van het restaurant consument klaargemaakt met oog op geen dierenleed! Duurzaam ondernemen, een win win voor iedereen (boer, restaurant en klant)

From FARM to Table

Averde (klik op de naam om meer te weten te komen over microgroenten) , met gepassioneerd zaakvoerder/kweker Jordi Fernandez Gonzalez is een van onze voornaamste leveranciers (al moet ik zeggen partners) waar Gustu tapas in overleg tot een wel zeer unieke samenwerking komt. Onze tapas krijgen hun afwerking met enerzijds kruiding en steevast microgroentjes (kiemgroentjes) die zorgvuldig geteelt worden door Jordi.De voordelen? Deze kleine krachtpatsers (kiemgroentjes) zitten boordevol vitaminen, mineralen, antioxidanten en enzymen die goed zijn voor je lichaam en je immuunsysteem.  Averde draagt dezelfde ecologische waarde als Gustu tapas en niet alleen de gedachtegang delen we, alsook de roots met Spanje. Wat maakt dat het uitwisselen van ideën net wat vlotter gaat.

 

 

 ' Ik geloof sterk in het idee dat duurzame voedselproductie de sleutel is voor een gezondere Aarde en een gezondere wereldbevolking. '

Jordi

 

╔ůVERDE MICROGREENS.COM