zaakvoerder

Anneleen Van Trimpont

 



Operationeel manager & keuken chef 

Kim Schaerlaken

 

Afgestudeerd aan Hotelschool Ter duinen Koksijde (prom 1997)
www.hotelschoolkoksijde.be

Na een rijke carrière als zelfstandige met tal van eigen projecten slaan Kim & Anneleen de handen in elkaar en is de geboorte van Gustu , tapas met karakter een feit. De missie : de Spaanse keuken (met als hoofdverhaal de tapas) brengen met respect voor de traditie, geschiedenis maar met lokale ingrediënten met oog op duurzaam ondernemen. 

keuken team

keuken team

 

keuken team / onderhoud

 

 

zaalteam

 

Ebe Durwael

 

afgestudeerd in werkend leren zuid 2022, na een intens jaar vol opleiding en toffe uitdagingen in de Gustu rangen, vervoegd ebe met succes ons team binnen Gustu.

zaalteam

 

we zijn nog op zoek naar jou! meer info onderaan de pagina bij join our team.

Onze collega's die als student of flexi de ploeg versterken

 

Kaat Vanderstukken

 

toffe vrolijke meid afgestudeerd in 2022 en nu klaar voor verdere scholing in hogere studies geschiedenis

team gustu duimt alvast mee en wenst je veel succes toe kaat!

 

 

Harmony Wellinghoff

 

Harry voor de vrienden, gedreven opvoeder/ jongerencoach met passie in het bijzonder onderwijs. Muzikant met eigen band naast het drukke leven. 

 

Cynthia Huygen

 

full time werkzaam in de Maritieme sector, een vrouw die meer dan haar mannetje staat en vlotjes de talen van de wereld beheerst.

 

Luca Guldentops

 

universiteitstudent aan de KU Leuven - economie , wie weet treedt die wel in de voetsporen van ons Anneleen (de zaakvoerder)?

 

Anneleen Matthé

 

Universiteitstudent aan Unif Gent - gender en diversiteit
ons Matthé , al een paar universitaire diploma op zak, bij verre de meeste gestudeerde in de ploeg en mss wel het zotste model. Overal waar anneleen komt wordt het feest!

join our team

ook zin om deel uit te maken van het beste team van t 'stad?

vacatures 

kelner /ober full time

Zin om deel te nemen aan een hechte kleine familie waarin je alle kansen krijgt om via interne en externe opleidingen je vakkennis aan te scherpen?

Zie je het zitten om afwisselend een weekend vrij te hebben in beurtrol met je collega?
Heb je zin om je gasten (onze conculega's hebben klanten) mee te nemen in het verhaal van Tapas en Spaanse gastronomie met respect voor traditie en oorsprong?

3x ja? Dan zijn we op zoek naar jou!
stuur vandaag nog je cv naar anneleen@restogustu.be